AKCE: Sleva 13 % na nákup antigenních testů v sekci "COVID testy" s kódem STOPCOVID13.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
14.11.2022 Case studies
Domov Sluníčko šetří finance i životní prostředí. Pomohl nový dezinfekční plán.
Systémové řešení dezinfekce pro oplach umývacích van pro pacienty s omezenou hybností se v domově pro seniory Domov Sluníčko ukázalo jako výhodné. Aut... číst celé
13.11.2022 Novinky
Nový samotest vám řekne, jestli máte chřipku, nebo covid. Jak funguje? Odpovídáme na nejčastější dotazy.
Renomovaná česko-švýcarská firma Lomina AG uvedla na trh nový produkt - antigenní test, který vám řekne, jestli máte chřipku, nebo covid. Na Dezishop.... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Domov Sluníčko šetří finance i životní prostředí. Pomohl nový dezinfekční plán.
14.11.2022 Case studies
Domov Sluníčko šetří finance i životní prostředí. Pomohl nový dezinfekční plán.
Systémové řešení dezinfekce pro oplach umývacích van pro pacienty s omezenou hybností se v domově pro seniory Domov Sluníčko ukázalo jako výhodné. Aut... číst celé
Nový samotest vám řekne, jestli máte chřipku, nebo covid.  Jak funguje? Odpovídáme na nejčastější dotazy.
13.11.2022 Novinky
Nový samotest vám řekne, jestli máte chřipku, nebo covid. Jak funguje? Odpovídáme na nejčastější dotazy.
Renomovaná česko-švýcarská firma Lomina AG uvedla na trh nový produkt - antigenní test, který vám řekne, jestli máte chřipku, nebo covid. Na Dezishop.... číst celé
Chřipka, nebo covid? S novým testem to rozseknete raz dva.
10.11.2022 Novinky
Chřipka, nebo covid? S novým testem to rozseknete raz dva.
Příznaky chřipky a covidu mohou být tak podobné, že člověk jen stěží pozná, čím se vlastně nakazil. Zjistit to nyní můžete doma díky novému samotestu.... číst celé
3 věci, které by neměly chybět ve vaší podzimní lékárničce
10.11.2022 Chytré tipy
3 věci, které by neměly chybět ve vaší podzimní lékárničce
Podzim je v plném proudu a s ním i zvyšující se počet nemocných. Očekává se další nárůst také nakažených covidem a chřipkou. Kromě klasických léků a d... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

                                     

Informace pro zákazníky

Doprava a platba                Comgate platby

Obchodní podmínky + formulář pro odstoupení

Ochrana údajů

U akčního zboží nelze uplatnit slevový kupón ani stálou slevu zákazníka.

Cena na prodejně a na e-shopu se může lišit.

 

Otevírací doba
PO 9-15
ÚT dle dohody
ST dle dohody
ČT 9-15
 dle dohody
Kde nás najdete

Výstavní 2224/8
709 00 Ostrava - Mariánské Hory

Kontakty
Logo
Jakub
Jakub
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz