AKCE: Sleva 13 % na nákup antigenních testů v sekci "COVID testy" s kódem STOPCOVID13.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
14.11.2022 Case studies
Domov Sluníčko šetří finance i životní prostředí. Pomohl nový dezinfekční plán.
Systémové řešení dezinfekce pro oplach umývacích van pro pacienty s omezenou hybností se v domově pro seniory Domov Sluníčko ukázalo jako výhodné. Aut... číst celé
13.11.2022 Novinky
Nový samotest vám řekne, jestli máte chřipku, nebo covid. Jak funguje? Odpovídáme na nejčastější dotazy.
Renomovaná česko-švýcarská firma Lomina AG uvedla na trh nový produkt - antigenní test, který vám řekne, jestli máte chřipku, nebo covid. Na Dezishop.... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Ochrana osobních údajů e-shopu dezishop.cz
    1. Společnost THE WAY OUT s.r.o., se sídlem Hrabákova 1780/5, 702 00 OSTRAVA 2, IČ 08017719, 
      zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě oddíl C vložka 77946 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

      • jméno, příjmení
      • e-mailovou adresu
      • telefonní číslo
      • adresu/sídlo
      • firemní údaje (IČO, DIČ)
    2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

      Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

    3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

    4. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

    5. Zpracování osobních údajů je prováděno Ing. Janem Zatloukalem tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

      • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
      • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín

      Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

    6. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@thewayout.cz

    7. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.dezishop.cz užívá na této webové stránce soubory cookies.

      Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí.

      Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče.

      Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru a cookies našich zpracovatelů.

      Soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

          • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
          • základní funkčnosti webových stránek

      • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
      • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
      • Shromážděné cookies soubory mohou být zpracovány dalšími zpracovateli:
        • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    8. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

      • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
      • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
      • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
      • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
      • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
      • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
      • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
      • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
      • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Domov Sluníčko šetří finance i životní prostředí. Pomohl nový dezinfekční plán.
14.11.2022 Case studies
Domov Sluníčko šetří finance i životní prostředí. Pomohl nový dezinfekční plán.
Systémové řešení dezinfekce pro oplach umývacích van pro pacienty s omezenou hybností se v domově pro seniory Domov Sluníčko ukázalo jako výhodné. Aut... číst celé
Nový samotest vám řekne, jestli máte chřipku, nebo covid.  Jak funguje? Odpovídáme na nejčastější dotazy.
13.11.2022 Novinky
Nový samotest vám řekne, jestli máte chřipku, nebo covid. Jak funguje? Odpovídáme na nejčastější dotazy.
Renomovaná česko-švýcarská firma Lomina AG uvedla na trh nový produkt - antigenní test, který vám řekne, jestli máte chřipku, nebo covid. Na Dezishop.... číst celé
Chřipka, nebo covid? S novým testem to rozseknete raz dva.
10.11.2022 Novinky
Chřipka, nebo covid? S novým testem to rozseknete raz dva.
Příznaky chřipky a covidu mohou být tak podobné, že člověk jen stěží pozná, čím se vlastně nakazil. Zjistit to nyní můžete doma díky novému samotestu.... číst celé
3 věci, které by neměly chybět ve vaší podzimní lékárničce
10.11.2022 Chytré tipy
3 věci, které by neměly chybět ve vaší podzimní lékárničce
Podzim je v plném proudu a s ním i zvyšující se počet nemocných. Očekává se další nárůst také nakažených covidem a chřipkou. Kromě klasických léků a d... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

                                     

Informace pro zákazníky

Doprava a platba                Comgate platby

Obchodní podmínky + formulář pro odstoupení

Ochrana údajů

U akčního zboží nelze uplatnit slevový kupón ani stálou slevu zákazníka.

Cena na prodejně a na e-shopu se může lišit.

 

Otevírací doba
PO 9-15
ÚT dle dohody
ST dle dohody
ČT 9-15
 dle dohody
Kde nás najdete

Výstavní 2224/8
709 00 Ostrava - Mariánské Hory

Kontakty
Logo
Jakub
Jakub
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz